» pielgrzymki 
- Indie - Pielgrzymka do Matki Teresy z Kalkuty
- Pielgrzymka do Meksyku - Od Acapulco po Cancun
- Meksyk - Odpust w Guadalupe
- Meksyk z Jukatanem - pielgrzymka
- Pilgrzymka na Cypr
- Pielgrzymka do Gruzji
- Pielgrzymka do Petersburga i krajów bałtyckich
- Pielgrzymka do Indii Północnych
- Pielgrzymka do Japonii
- Pielgrzymka na Ukrainę
- Sri Lanka - pielgrzymka lotnicza
- Pielgrzymka do Wilna i Litwę - samolotem
- Pielgrzymka do Libanu
- Chiny - pielgrzymka
- Pielgrzymka do Meksyku na Odpust w Guadalupe
- SANKT PETERSBURG – WENECJA PÓŁNOCY
- Meksyk- Odpust w Guadelupe 12 dni
- Tajlandia - Kambodża
- Pielgrzymka do Gruzji - do początków chrześcijaństwa
- Pielgrzymka na Kubę
- Pielgrzymka do Meksyku
- Pielgrzymki do Meksyku
» Szlaki Biblijne 
- Ziemia Św. po raz drugi
- Ziemia Św. Śladami Chrystysa 8 dni - 3 programy
- Pielgrzymka do Ziemi Świętej - wylot z Warszawy
- Pielgrzymka do Ziemi Świętej - wylot z Poznania
- Pielgrzymka do Ziemi Świętej - wylot z Gdańska
- Pielgrzymka do Ziemi Świętej - wylot z Wrocławia
- Pielgrzymka do Jerozolimy i Betlejem
- Ziemia Święta z Jordanią pod przewodnictwem Ks.dr. Ryszarda Kempiaka
- Pielgrzymka do Ziemi Świętej - wylot z Paryża
- Pielgrzymka do Ziemi Świętej i Jordanii
- Pielgrzymka do Ziemi Świętej
- Pielgrzymka do Źródeł Chrześcijaństwa z Gdańska
- Pielgrzymka do Ziemi Świętej - wylot z Berlina
- MORZE MARTWE + ZIEMIA ŚW.
- Pielgrzymka do Ziemi Świętej - wylot z Katowic
- Pielgrzymka do Ziemi Świętej - wylot z Londynu
- Pielgrzymka do Ziemi Świętej z Krakowa
- Pielgrzymka do Ziemi Świętej - wylot z Krakowa
- Ziemia Święta - z wylotem z Katowic
- Pielgrzymka do Ziemii Świętej 9 dni
- Pielgrzymka do Ziemi Świętej pod przewodnictwem biblisty z Poznania
- Pielgrzymka do Ziemi Świętej pod przewodnictwem biblisty z Warszawy
- Pielgrzymka do Ziemi Świętej pod przewodnictwem biblisty z Krakowa
- Ziemia Święta – Śladami Pana Jezusa
- Pielgrzymka do Ziemi Świętej - wylot z Lublina
- Pielgrzymka do Ziemi Świętej - samolotem z Warszawy
- Pielgrzymka do Ziemi świętej-samolotem z Gdańska
- Pielgrzymka do Ziemi Świętej - samolotem z Wrocławia
- Pielgrzymka do Ziemi Świętej - samolotem z Lublina
- Pielgrzymka do Ziemi Świętej-samolotem z Poznania
- Pielgrzymka Ziemia Święta + Jordania - samolotem z Warszawy
» Szlaki Apostolskie 
- Pielgrzymka do Włoch śladami św. Ojca Pio
- Pielgrzymka do Włoch
- Pielgrzymka małżeństw do Ojca Pio
- Pielgrzymki do Włoch - autokarem
- Pielgrzymka do Rzymu i Włoch Środkowych
- Pielgrzymka do Rzymu
- Włochy 11 dni
- Lotnicza pielgrzymka do Grecji
- Pielgrzymki do grobu św.Jana Pawła II -autokarem
- Pielgrzymka do Grecji
- Pielgrzymka do Ojca Pio-samolotem
- Pielgrzymka do Neapolu
- Pielgrzymka do Sanktuarium Michała Archanioła - Włochy
- Pielgrzymka na Sycylię - wylot z Berlina i Warszawy
- Pielgrzymka do Rzymu, Włoch Środkowych i Północnych - samolotem
- Malta 8 dni
- Pielgrzymka do Malty - samolotem
- RZYM DO GROBU Św. Jana Pawła II
- Pielgrzymka do Włoch
- Włochy - autokarem
- Pielgrzymka pompejańska do Włoch
- GRECJA -Śladami św. Pawła
- Pielgrzymka do Ojca Pio w 49 Rocznicę Śmierci
- Pielgrzymka na Ukrainę
» Szlaki Sanktuariów 
- Pielgrzymka do Lourdes i La Salette, zwiedzanie Mediolanu i Lazurowego Wybrzeża
- Lourdes pielgrzymka
- Pielgrzymka do Francji
- Pielgrzymka Marzeń
- Lotnicza pielgrzymka do Fatimy i Santiago De Compostela
- Pielgrzymka do Fatimy- wylot z Wrocławia
- 160 rocznica objawień Matki Bożej w Lourdes - Światowy Dzień Chorych
- 100 – lecie objawień Matki Bożej w Fatimie
- FATIMA - SANTIAGO DE COMPOSTELA
- Pielgrzymka do Fatimy i Santiago de Compostela - Wylot z Berlina lub Warszawy
- Pielgrzymka do Fatimy i Lourdes z wizytą w Santiago de Compostella i La Salette
- Jubileuszowe Rekolekcje w Fatimie
- Lotnicza pielgrzymka do Fatimy
- Piesza pielgrzymka do Santiago de Compostela
- Pielgrzymka do Lourdes i Barcelony
- Pielgrzymka do Fatimy samolotem i autokarem
- Fatima - autokarem
- Fatima
- Pielgrzymka do Fatimy i Santiago De Compostela
- Sanktuaria Europy
- Pielgrzymka do Fatimy
- Pielgrzymki do Fatimy z wylotem z Warszawy i Wrocławia
- FATIMA-100 lecie Objawień Maryjnych - samolotem
- Pielgrzymka do Fatimy na 100-lecie objawień
- Fatima w 100 -lecie V Objawień Fatimskich 13.09.2017
- Sanktuaria Europy 14 dni
- Pielgrzymka lotnicza do Fatimy i Santiago de Compostela
» Na szlaku w Medjugorie 
- Medjugorie 9 dni
- Pielgrzymka do Chorwacji - autokarem
- Medjugorie i Włochy
- Pielgrzymka do Medjugorie i Chorwacji -samolotem
- MEDUGORJE z 6dniowym wypoczynkiem nad Adriatykiem
- Sylwester w Medugorje - Powitaj Nowy Rok z Maryją
- Medjugorie Międzynarodowy Festiwal Młodych z wypoczynkiem nad Morzem Adriatyckim
- Bośnia i Hercegowina-Medjugorie pielgrzymka lotnicza
- Medjugorie - Święto Podwyższenia Krzyża
- Pielgrzymka do Medjugorie i Chorwacji - autokarem
- Medjugorie
- Festiwal Młodych w Medjugorie
» Wielkanoc 2018  
- Wielkanoc w Ziemi Świętej
- Ziemia Święta - Rekolekcje Wielkopostne
» Weekend majowy 2018 
- Lourdes - medytacje w duchu maryjnym
- Ziemia Św. Śladami Chrystysa
- Pielgrzymka do Ziemi Świętej-samolotem z Warszawy
- Pielgrzymka Ziemia Święta + Jordania
- Pielgrzymka do Ziemi świętej - samolotem z Gdańska
- Pielgrzymka do Ziemi Świętej - samolotem z Poznania
- Fatima - Santiago De Compostela
- Sanktuaria Europy
- Pielgrzymka do Włoch
- Morze Martwe + Ziemia Święta
- Pielgrzymka do Gruzji
- Bośnia i Hercegowina - Medjugorie
- Pielgrzymka na Cypr
» wycieczki 
- Wycieczki do Włoch - program Donatello
- Skarby Bawarii - Niemcy
- Skarby Italii - wycieczka objazdowa
- Wycieczka do Rzymu z wypoczynkiem
- Wycieczka - Rzym,Asyż,Wenecja
- Wycieczka na Islandię i Grenlandię
- Zwiedzanie Włoch+ wypoczynek nad Adriatykiem
- Wycieczka do Gruzji Wschodniej: Kachetia+Tuszetia
- Wenecja - 5 dni
- CHINY - PEKIN, XI'AN I SZANGHAJ
- Wycieczka lotnicza do Rzymu 4 DNI WARSZAWA, BERLIN
- NIEMCY – BAWARIA
- Wycieczka do Gruzji
- Trzy tygrysy Azji - Chiny, Korea Południowa, Japonia
- Sycylia - wypoczynek i zwiedzanie
- Wycieczka do Indii
- Wycieczka do Armenii
- Wyprawa (tramping) do Iranu
- Kraje nadbałtyckie z Helsinkami
» Wypoczynek dla seniora 
- Chorwacja
- Włochy
- Bułgaria
- Grecja - wypoczynek + zwiedzanie
- Hiszpania
- Senior Travel Włochy
- Włochy - wypoczynek + zwiedzanie
- Lazurowa przygoda- Włochy, Francja
» Podróże po Polsce 
- Świętokrzyskie - Lubelszczyzna
- Uroki Krakowa i Okolic
- Bieszczady - Słowacja


 
pielgrzymek opinie

Katolickie Biuro Pielgrzymkowe Pielgrzymek - Biura Podróży

Opinie użytkowników o Katolickie Biuro Pielgrzymkowe Pielgrzymek

Podziel się z nami swoimi przeżyciami z twojej pielgrzymki.

Wyślij do nas swoje wspomnienia, wrażenia, zdjęcia, filmiki z pielgrzymki, opublikujemy na naszej stronie.



Wspomnienia, przeżycia, podziękowania.

Dzień dobry, 

niedawno wróciliśmy z pielgrzymki do Fatimy i Lourdes z nawiedzeniem Santiago de Compostella i La Salette (24.06-09.07.2017).  Jesteśmy
z mężem bardzo zadowoleni z wyjazdu, nasze oczekiwania zostały
spełnione (mamy świadomość, że mając tak wiele miejsc do zobaczenia, nie
da się wszystkiego zobaczyć dokładnie). I choć w planie wycieczki były
takie miasta jak Barcelona, Madryt czy Genewa to na nas większe wrażanie
zrobiły małe miejscowości z niesamowitym klimatem takie jak Nazare, La
Salette czy Obidos.  Szczególne podziękowania chcielibyśmy przekazać
pani Aleksandrze, która miała nas pod swoją opieką. Ta skromna osoba
zawsze służyła swoją fachową i życzliwą pomocą. Jesteśmy pod ogromnym
wrażeniem jej profesjonalizmu: wiedzy, zorganizowania oraz poczucia
humoru. 
Dziękujemy za wspaniały wyjazd. Z pewnością jeszcze skorzystamy z
usług Państwa biura i już teraz polecamy je rodzinie i znajomym.  Urszula i Krzysztof


Witam, właśnie wróciłam ze wspaniałej pielgrzymki "Sanktuaria
Europy" i pragnę podzielić się z Państwem  wrażeniami. Był to bardzo
dobrze zorganizowany wyjazd pod każdym względem. Jestem pod ogromnym
wrażeniem profesjonalizmu naszej pani pilot-  Gabrysi,sposobu jej
 prowadzenia i kierowania pielgrzymką,  jej wiedzy, którą się chętnie
dzieliła, opanowania i humoru. Sądziłam, ze to będzie bardzo męczący dla
mnie czas , bo trasa długa, a miejsc do zobaczenia wiele, jednak
profesjonalne prowadzenie i atrakcyjne  wypełnienie czasu w autokarze
sprawiły, że wróciłam do domu pełna wrażeń, ale nie zmęczona. Teraz nie
dziwi mnie już fakt, że niektórzy uczestnicy tej pielgrzymki jadą z
Waszym biurem po raz czwarty, szósty czy dwunasty. Sama mam nadzieję
wybrać się z Wami do Ziemi  Świętej, bo opinie, które zebrałam od
uczestników pielgrzymki na ten temat były jednoznaczne- tylko z Wami.
Proszę przekazać moje gorące podziękowania pani Gabrysi, ojcu-
wspaniałemu kierownikowi duchowemu i kierowcom, którzy nieraz wjeżdżali
tam, gdzie miejsca nie było i cały autokar nie oddychał z wrażenia. Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz dziękuję  P. Wiesława (Sanktuaria Europy, 24.06.-09.07.2017)


Witam serdecznie Pani Joanno
Pragnę serdecznie podziękować za ofertę naszego wyjazdu do Włoch, były to cenne dni, chwile, momenty! Naprawdę niezapomniane wrażenia, przeżycia. Organizacja wyjazdu, pobytu extra, cudowna przewodnik Ania Niechwiadowicz, klasa, ogrom poświęcenia,troski, wiedzy, sympatyczna i oddana swojej pracy całym sercem!! (...) Przeżyć moc. Jednak urzekło mnie miejsce O. PIO och... Wrócę tam!!!
Szkoda że tak było mało czasu aby pobyć w tym miejscu!!Noo również moj kochany asyż i św. Franciszek, uplakana, szczęśliwa teraz tylko wspomnienia i marzenia na kolejną wyprawę :) :)
P. Daria (Włochy, 29.04.2017)


Dzień Dobry Pani Joanno,
Już minął tydzień od mojego powrotu z pielgrzymki do Fatimy I bardzo chciałam podziękować za wszelką pomoc I profesjonalny serwis, szybkie odpowiedzi na emaile, serdeczność…, jestem nadal pod wrażeniem organizacji pielgrzymki, warunków (hoteli, posiłków, transportu), przewodników szczególnie Ks. Adama I P. Patrycji przewodniczki w Porto, rozplanowania całej wyprawy jak i  poszczególnych dni.
Jeszcze raz bardzo dziękuję i gratuluję profesjonalizmu/serdeczności
P. Dorota  (Fatima - Santiago de Compostela, 01.05-06.05.17)


Dzień dobry Pani Joasiu
W imieniu całej grupy z Cieszyna chciałam bardzo, bardzo serdecznie podziękować za możliwość uczestniczenia w pielgrzymce do Fatimy a przy okazji nawiedzenia jeszcze wielu miejsc Maryjnych i nie tylko.
Dziękuję za okazane serce przy zmianie uczestników (życie pisze różne nieprzewidziane scenariusze i tak było w naszym przypadku), za profesjonalne przygotowanie pielgrzymki, wspaniałego księdza i przewodnika, który miał chyba komputer w głowie, bo zawsze na wszystkie pytania miał odpowiedź.
Dziękuję za wspaniałą atmosferę, materiały pomocnicze i za wszystko co pozwoliło tak wspaniale ten czas przeżyć z Bogiem dla ducha i zobaczyć tyle wspaniałych rzeczy ( dla ciała).(Fatima- Lourdes, 24.04.2017)


Serdeczne Bóg zapłać
Witam serdecznie - Pani Joasiu - serdeczne podziękowania od
całej grupy z Młynar. W 100% spełniły się nasze oczekiwania. Super
uduchowiony ksiądz Kazimierz, wspaniała przewodnik Pani Ania,
profesjonalni kierowcy, ful wypas autokar, cudowna pogoda i... niezwykłe
zjawisko.  Maria Liwczak (Chorwacja, 29.04. 2017)


Szanowna Pani Joanno .. wróciliśmy cali,zdrowi i bardzo
zadowoleni.Mieliśmy wspaniałą opiekę Pani Pilot Elżbiety
Dąbrowskiej,bardzo wygodny autokar i wspaniałych młodych kierowców 
Szymona i Marcina  no i bardzo ładną pogodę.Dziękujemy też Pani za
sympatię i profesjonalizm w załatwianiu wycieczki oraz dobre
rady.Pozdrawiamy serdecznie  pielgrzymi z Chełmna

Szanowna Pani Joasiu
To była cudowna podróż, jak to mówi mój syn – za pieniądze otrzymałam coś bezcennego. Ksiądz Piotr, nasz przewodnik, to wspaniały gość dysponujący ogromną wiedzą i znający Jerozolimę jak własną kieszeń. Bardzo dziękuję, życzę wielu tak udanych imprez zadowolonych klientów!!!  Pozdrawiam- Dorota Chojnacka- Nowak z Warszawy
( Ziemia Święta z Jordanią 05.04-14.04.2016)

Pani Joanno,
Chciałam bardzo podziękować za świetną organizacje wycieczki dla Rodziców. Cała czwórka (Rodzice i Teściowie) wrócili zachwyceni I pełni miłych wrażeń z Włoch.Z pewnością będziemy korzystać z usług Pani biura podroży jeszcze nie raz I na pewno będziemy polecać znajomym I rodzinie.
Z poważaniem Katarzyna Laszkiewicz  28.04-03.05.2016

Pani Joanno chciałbym bardzo serdecznie podziękować za wspaniałą wycieczkę do Wenecji, Asyżu i Rzymu , było super wszystko przygotowane w 100% organizacja, przewodnicy hotele super, super, super. Do usłyszenia w następnym roku , już teraz wiem że pojadę również do Włoch. Pozdrawiam serdecznie i życzę wszystkiego dobrego. Do usłyszenia za rok.
Pozdrawiam serdecznie Remigiusz  (24.05.2016)

Pielgrzymka do Lourdes i La Salette ze zwiedzaniem Mediolanu i Lazurowego Wybrzeża. Polecam Państwu wyjazd na tą pielgrzymkę, bardzo ciekawy program, zakwaterowanie i wyżywienie - bardzo dobre, bez nocnych przejazdów. Wiedza i profesjonalizm pilota Pani Marii - na bardzo wysokim poziomie. Autokar super wygodny, kierowcy Paweł i Robert - wspaniali. Żeby jechać na taką wspaniała pielgrzymkę należy się zgłosić do Biura Pielgrzymek w Brodnicy z bardzo miłą obsługą Pani Joanny. Termin ,w którym byliśmy - 30.04.- 08.05.2016 r. Bardzo dziękujemy i polecamy : Mirosława, Maria, Janka i Stanisław

Pielgrzymka do Chorwacji i Medjugorie 03.09.16-11.09.16
Chcielibyśmy bardzo podziękować za pielgrzymkę do Medjugorie i Chorwacji. Pielgrzymka ta dostarczyła nam wielu niezapomnianych przeżyć. Nasz pilot posiadał ogromną wiedzę na temat zwiedzanych miejsc, noclegi i wyżywienie na wysokim poziomie oraz sympatyczna atmosfera panująca wśród uczestników pielgrzymki. Katolickie Biuro Pielgrzymkowe "Pielgrzymek " z Brodnicy w 100% zrealizowało program pielgrzymki, dlatego też będziemy je mile wspominać i polecać wśród znajomych.
Wdzięczni pielgrzymi Maryla i Adam

Witam
Chciałam podziękować, że mogłam skorzystać z usług Państwa biura.Wczoraj wróciłam z wycieczki do Włoch pełna wrażeń, choć zmęczona.Dla mnie, osoby niewidomej, było to duże wyzwanie,gdyż tempo zwiedzania było duże i nawet grupa nie wyrabiała.Jednak okazuje się,że nie ma rzeczy niemożliwych. Szczególnie chciałam pochwalić naszego pilota p.Józefa Bema, który był zawsze w pobliżu, pomocny w każdej sytuacji, dyskretny i sympatyczny. Cieszę się, że mogłam to wszystko przeżyć, tym bardziej że był to mój pierwszy wyjazd zorganizowany i mam nadzieję,że nie ostatni.
Pozdrawiam

Pani Joanno,
Bardzo serdecznie dziękuję za kompleksową obsługę i konta świetny kontakt od pierwszych chwil rezerwacji. Wycieczka była super! Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni rodzincom także się podobało. Największą radością jest dla mnie świadomość, że pomogłam spełnić marzenie mojej Mamy, która od lat marzyła o pielgrzymce do grobu o. Pio. To był naprawdę intensywny czas, ale na to się nastawialiśmy – w końcu pojechaliśmy tam zwiedzać, a nie leżeć na plaży. Zwiedziliśmy wszystko co było zaplanowane i dzięki dobrej organizacji naszej Pani Przewodnik – jeszcze dwa miejsca dodatkowo (Panteon i Bazylikę św. Pawła za Murami). Grupa też była dość fajna, bo zorganizowana, stosowała się do próśb przewodnika o punktualność, dzięki czemu zawsze udało się wygospodarować chwilę przerwy, mimo bardzo napiętego grafiku. Kierowcy na medal (jechali szybko, sprawnie i co najważniejsze – bezpiecznie, bo było kilka trudnych sytuacji, jak np. podjazd na Monte Cassino), pani przewodnik na medal (konkretna, zorganizowana kobieta) i ksiądz na medal (starszy, z wieloletnim doświadczeniem w pielgrzymkach zagranicznych, uwielbiający śpiewać, z ogromnym poczuciem humoru) ! Nasza rodzina była charakterystyczna już od samego początku, ponieważ jak to stwierdziła p. Ewa “było nas dużo” (7 osób). No i Julcia (10 lat) była najmłodszą uczestniczką pielgrzymki. Hotele były w porządku (w Rimini gorsze, ale to da się zrozumieć, ze względu na lokalizację nad samym morzem, ale za to w Neapolu – luksus!). Pogoda wyśmienita, nie było afrykańskich upałów (tylko ostatniego dnia w Wenecji przygrzało i jednego dnia w Rzymie), jedzenie też ok, chociaż po tygodniu jedzenia włoskiej pasty tęskni się już za polską kuchnią. Tak więc jesteśmy zadowoleni i z Pani serwisu i z biura Mediterraneum. A tym, którzy będą narzekać proszę powtarzać, że PODRÓŻOWAĆ TRZEBA SIĘ NAUCZYĆ. Paulina i Daniel, pielgrzymka do Rzymu z Capri, Manopello i San Giovanni Rotondo, 3-11 września 2016.

Witam serdecznie Joasiu,
Jestem bardzo zadowolona z Pielgrzymki do Ojca Pio 19.09.16, za co również Tobie bardzo dziękuję. Organizacja super i tak ogólnie wszystko na wysokim poziomie. Uważam, że oczekiwania wszystkich zostały zaspokojone w pełni.
Pozdrawiam Aneta

Szanowna Pani Joanno
Cieszymy się bardzo,że mogłyśmy uczestniczyć w Pielgrzymce do Ojca Pio (19.09.-24.09. 2016). Byłyśmy pod wrażeniem kompetencji przewodników, którzy w ciekawy sposób przekazali nam informacje na temat zwiedzanych miejsc. Szczególnie dziękujemy Ojcu Mieczysławowi za uczestnictwo i opiekę duchową.
Pani Joanno, nasze oczekiwania co do wyjazdu zostały w pełni spełnione, ponieważ wszystko było na najwyższym poziomie. Dziękujemy Pani Ani- pilotowi za miłą atmosferę, za troskę, opiekę a także profesjonalizm. Na pewno skorzystamy z ofert Pani Biura polecając je rodzinie i znajomym.
Życzymy wszystkiego dobrego- Jola i Basia z Gdyni


 

Pielgrzym ..

Pielgrzym

San Giovanni Rotondo

Fatima

Pielgrzymka do grobu świętego Jana Pawła II


Wycieczka do Izraela

Pielgrzymka do Włoch

Bony turystyczne


Cypr

Pielgrzymka do Ojca Pio

Festiwal Młodych w Medjugorie

Wycieczka do Watykanu

Pielgrzymka do Kalkuty

Newsletter

Ziemia Izraela


..zobacz więcej   



licznik odwiedzin - 19475743        Katolicke Biuro Pielgrzymkowe pielgrzymek.pl - pielgrzymki do ziemi swietej,wloch,rzymu,fatimy,san giovani rotondo,pielgrzymki 2015,wycieczka do Rzymu,wycieczki do Izraela - tanie pielgrzymki do rzymu,fatimy, oferty pielgrzymkowe | mapa strony | © 2005-2010
Utworzono w systemie darmowe strony www EntroCMS