» pielgrzymki 
- Pielgrzymka na Filipiny
- TURCJA
- Pielgrzymka na Maltę
- Armenia - Gruzja
- Pielgrzymka do Bawarii
- Pielgrzymka na Cypr
- Japonia i Filipiny śladami św. Maksymiliana Kolbe oraz św. Jana Pawła II
- Pielgrzymka na Cypr i Krętę Śladami Św. Pawła
- Pielgrzymka do Japonii z Akitą
- GRUZJA - ARMENIA
- Pielgrzymka do Rwandy
- Pielgrzymka do Gruzji do początków chrześcijaństwa z Gdańska i Poznania
- Liban
- Pielgrzymka do Libanu
- Malta - Wyspa Św. Pawła
- Ukraina - Lwów, Żółkiew, Przemyśl
- Pielgrzymka do Grecji śladami św. Pawła z Poznania, Gdańska, Berlina i Modlina
- Pielgrzymka do Grecji śladami św. Pawła z Warszawy, Krakowa i Katowic
- Pielgrzymka do Libanu śladami św. Charbela i Jana Pawła II
- Pielgrzymka do Libanu śladami św. Charbela
» Meksyk 
- Pielgrzymka do sanktuarium Matki Bożej z Guadalupe 11-21.11.2019
- Meksyk 16 dni
- Pielgrzymka do Meksyku
» Szlaki Biblijne 
- Ziemia Święta wylot z Wrocławia w programie zwiedzanie Muzeum Yad Vashem
- Pielgrzymka do Ziemi Świętej - wylot z Warszawy
- Pielgrzymka do Ziemi Świętej - wylot z Poznania
- Pielgrzymka do Ziemi Świętej - wylot z Gdańska
- Pielgrzymka do Ziemi Świętej - wylot z Wrocławia
- Pielgrzymka do Ziemi Świętej - wylot z Katowic
- Pielgrzymka do Ziemi Świętej - wylot z Krakowa
- Ziemia Święta z wylotem z Krakowa - w programie Muzeum Yad Vashem
- Pielgrzymka do Ziemi Świętej - wylot z Rzeszowa
- Ziemia Święta z Katowic
- Pielgrzymka do Ziemi Świętej - wylot z Krakowa i Warszawy
- Ziemia Święta - wylot z Warszawy (Modlin i Chopin)
- Pielgrzymka do Ziemi Świętej - wylot z Lublina
- ZIEMIA ŚWIĘTA- pielgrzymka lotnicza z Gdańska
- Ziemia Święta na weekend
- ZIEMIA ŚW. PO RAZ DRUGI
- Morze Martwe + Ziemia Święta
- JORDANIA ZIEMIA ŚWIĘTA 8 DNI
- Ziemia Święta z wylotem z Warszawy - w programie Muzeum Yad Vashem
» Szlaki Apostolskie 
- RZYM w hołdzie św. Janowi Pawłowi II
- Pielgrzymka Pompejańska do Włoch - 2 programy
- Włochy 8 dni
- Włochy do Matki Bożej Pompejańskiej i do O. Dolindo
- RZYM autokarem i samolotem
- RZYM samolot
- RZYM samolot-autokar z Wałbrzycha
- Pielgrzymka do Rzymu i Toskanii - 2 programy
- Pielgrzymka do Włoch śladami św. O. Pio z Poznania, Gdańska, Katowic, Wrocławia,
- Lotnicza pielgrzymka Pompejańska do Włoch
- Pielgrzymka do Włoch
- Pielgrzymka: Włochy Klasyczne
- Pielgrzymka na Sycylię
- Pielgrzymka do Włoch południowych śladami św. Maksymiliana Kolbe
- Pielgrzymka do Włoch śladami św. o. Pio i o. Dolindo
» Szlaki Sanktuariów 
- Fatima - Santiago De Compostela / 8dni
- Pielgrzymka do Fatimy z Krakowa 8 dni
- Pielgrzymka do Fatimy z Warszawy 6 dni
- Pielgrzymka do Fatimy z Wrocławia i Warszawy 8 dni
- Camino de Santiago portugalskie wybrzeżem - pieszo do św. Jakuba
- FATIMA / 7 DNI
- Pielgrzymka do Fatimy z Krakowa 8 dni
- Pielgrzymka do Fatimy z Poznania, Wrocławia, Gdańska, Warszawy
- Hiszpania: Santago De Compostela - MOJE CAMINO
- Pielgrzymka do Fatimy z miast Polski - 8 dni
- FATIMA-SANTIAGO DE COMPOSTELA-LOURDES
- Camino de Santiago trasa francuska - pieszo do św. Jakuba
- Camino de Santiago portugalskie rowerem - do św. Jakuba
- Camino de Santiago portugalskie - pieszo do św. Jakuba 2 programy
» Na szlaku w Medjugorie 
- Pielgrzymka do Medjugorie i Chorwacji 6 dni
- Pielgrzymka lotnicza do Medjugorie (5 dni) z Poznania
- Medjugorie 7 dni - autokrem
- Chorwacja - autokarem
- MEDJUGORIE - BOŚNIA i HERCEGOWINA
- Pielgrzymka do Medjugorie i Chorwacji - rekolekcje dla małżeństw
» Sylwester 2019/2020 
- PIELGRZYMKADO ZIEMI ŚWIĘTEJ - W PROGRAMIE ZWIEDZANIE MUZEUM YAD VASHEM
- Pielgrzymka do Medjugorie i Chorwacji
- Pielgrzymka do Ziemi Świętej - wylot z Krakowa
- Pielgrzymka do Ziemi Świętej - wylot z Wrocławia
- Pielgrzymka do Ziemi Świętej - wylot z Katowic
- Ziemia Święta - wylot z Warszawy
- Pielgrzymka do Ziemi Świętej - wylot z Poznania
- Pielgrzymka do Ziemi Świętej - wylot z Krakowa i Warszawy
» Ferie zimowe 2020 
- Pielgrzymka do Ziemi Świętej - wylot z Katowic
- Pielgrzymka do Ziemi Świętej - wylot z Krakowa
- Ziemia Święta - wylot z Warszawy
- Pielgrzymka do Ziemi Świętej - wylot z Poznania
- Pielgrzymka do Ziemi Świętej - wylot z Wrocławia
- PIELGRZYMKADO ZIEMI ŚWIĘTEJ - W PROGRAMIE ZWIEDZANIE MUZEUM YAD VASHEM
- Meksyk 12 dni
- Pielgrzymka do Meksyku z wypoczynkiem all inclusive w Acapulco
- Ziemia Święta - wylot z Lublina
- Pielgrzymka do Indii
- Pielgrzymka do Ziemi Świętej - wylot z Krakowa i Warszawy
- Pielgrzymka do Medjugorie i Chorwacji
- Sri Lanka
- BRAZYLIA - ARGENTYNA
- Pielgrzymka diecezji Świdnickiej do Ziemi Świętej z Ks. Biskupem A.Bałabuchem
- Pielgrzymka do Meksyku 12 dni
- Ziemia Święta z Katowic
- Ziemia Święta śladami Chrystusa z Krakowa
- Ziemia Święta śladami Chrystusa z Warszawy
- JORDANIA ZIEMIA ŚWIĘTA
» Wielkanoc 2020 
- Ziemia Święta- Niedziela Palmowa
- Ziemia Św. - Rekolekcje Wielkopostne
- Ziemia Święta Wielkanoc 2020
- Pielgrzymka do Ziemi Świętej z ks.dr. Ryszardem Kempiakiem SDB Wielkanoc 2020
» Weekend majowy 2020 
- HISZPANIA - FRANCJA
- Włochy autokarem 12 dni
- ZIEMIA ŚW. + SAMARIA
- Meksyk - do Matki Boskiej z Guadalupe
- Wycieczka do Włoch - Wenecja, Asyż, Rzym
- Pielgrzymka na Maltę
- Gruzja - Armenia
- MEDJUGORIE - BOŚNIA i HERCEGOWINA
- Pielgrzymka do Rzymu i Toskanii
- ZIEMIA ŚWIĘTA WYLOT Z WROCŁAWIA W PROGRAMIE ZWIEDZANIE MUZEUM YAD VASHEM
- CHINY / 10 DNI
- Fatima- Loudres - pielgrzymka lotnicza
- Lourdes 6 dni
- BRAZYLIA - ARGENTYNA 12 DNI
- Pielgrzymka do Fatimy z Wrocławia i Warszawy
» wycieczki 
- Skarby Italii - wycieczka objazdowa
- Wycieczka - Rzym,Asyż,Wenecja
- Rodzina na wakacjach - Disneyland, Paryż, Zamki nad Loarą i parki rozrywki
- Sanktuaria Europy
- Chorwacja, Bośnia i Hercegowina - Adriatyk Tour
- Senior Travel Włochy
- Śladami Ojca Pio
- Paryż + Zamki nad Loarą
- Mozaika Izraela - wylot z Gdańska
- Mozaika Izraela - wylot z Warszawy
- Mozaika Izraela - Wylot z Wrocławia
» Egzotyka 
- Chile, Argentyna, Urugwaj, Paragwaj, Brazylia - Pięć krajów Ameryki Południowej
- Singapur, Malezja, Tajlandia - Tercet egzotyczny
- Wycieczka do Indii - Pięć pereł Indii
- Japonia - Dwie wyspy Samurajów
- Boliwia, Peru, Ekwador - Trzy skarby Inków
- Rosja - Rejs rzeką Wołgą
- USA, Meksyk - W sombrero po Kalifornii
- Uganda, Kenia - Dwie czarne perły
- Tajlandia, Wietnam, Kambodża, Malezja, Singapur, Indonezja - Sześć krajów Azji
- Japonia - Japoński wachlarz
- Birma, Laos, Wietnam - Trójkąt buddyjski
- Kanada, USA - Dwie strony Ameryki Północnej
- Nepal - Bhutan - Indie - Cztery himalajskie światy
- Nowa Zelandia, Australia - Po drugiej stronie Ziemi
- RPA, Suazi, Mozambik, Zambia, Zimbabwe, Botswana - Sześć krajów Afryki
- Tajwan, Filipiny, Hongkong - 101 dalekowschodnich kontrastów


 
pielgrzymek opinie

Katolickie Biuro Pielgrzymkowe Pielgrzymek - Biura Podróży



Opinie użytkowników o Katolickie Biuro Pielgrzymkowe Pielgrzymek


Podziel się z nami swoimi przeżyciami z twojej pielgrzymki.


Wyślij do nas swoje wspomnienia, wrażenia, zdjęcia, filmiki z pielgrzymki, opublikujemy na naszej stronie.


 



 


Wspomnienia, przeżycia, podziękowania.

 

Pani Joasiu!
Przepraszam, że dopiero teraz piszę i przesyłam zdjęcia ze wspaniałej pielgrzymki do Meksyku (odpust w Guadalupe – grudzień  2018). Wyjazd jak zawsze z pani polecenia bardzo udany. Pełen wrażeń dla ciała i dla ducha. Przyznam szczerze, że nie spodziewałam się takiej świetnej organizacji wyjazdu i opieki duchowej oraz przemiłej, niezwykłej pani przewodnik. Pani Ewa (przewodnik) urzekła nas wszystkich. Z serca dziękuję wszystkim, z którymi spędziłam ten cudowny czas. Pani biuro podróży polecam innym, a sama już zgłosiłam swój udział w kolejnym wyjeździe.
Pozdrawiam Ewa

 

Witam serdecznie,
Piszę do państwa aby bardzo podziękować za wspaniałe wrażenia, ogrom wiedzy, opikę i troskę.
Oboje z Jolą jesteśmy pod wielkim wrażeniem świetnej organizacji i dbałości o szczegóły.
Oboje będziemy Państwa polecać.
                              Pozdrawiam gorąco - wdzięczny, Wojtek Ziemia Święta 20.10.2018

Wszystkie formalności załatwiłam przez Biuro Pielgrzymkowo-Turystyczne PIELGRZYMEK,na którego stronie internetowej znalazłam informację o pielgrzymce.Tu kontakt zarówno mailowy jak i telefoniczny z p.Joanną Zakrzewską był absolutnie wzorowy – życzliwość, profesjonalizm, otwartość.Nie tylko jeśli chodzi o program i stopień jego realizacji,o atmosferę całego pobytu ale i o walory duchowe, turystyczne i towarzyskie – wszystko to na najwyższym poziomie.Życzliwość i miłość bliźniego – to sposób podejścia do uczestników przez kierownika duchowego i zarazem przewodnika ks.dr. Łukasza Łaszkiewicza oraz pilota pielgrzymki p. Filipa.I takie podejście i atmosfera udzielały się uczestnikom pielgrzymki.Nikt nie był sam – byliśmy jedną grupą, po kolacji razem spędzaliśmy czas w hotelowym holu rozmawiając,dyskutując,śpiewając.Do tego wzorowa dyscyplina i punktualność całej grupy, świadczące o wzajemnym szacunku. Również wspólna modlitwa,uczestnictwo wszystkich w codziennej Eucharystii były tym, co nas łączyło.Zwiedzanie z przewodnikiem ks.dr. Łukaszem było naprawdę fascynujące - swoją
duchowością,wiedzą i sposobem jej przekazywania potrafił w najwyższym stopniu zainteresować wszystkich.W każdym odwiedzanym świętym miejscu wprowadzeniem było czytanie z Biblii fragmentu, dotyczącego danego miejsca i wydarzenia z nim związanego.
Życzę każdemu, aby z podobnej podróży wrócił tak napełniony wiarą,a czysto po ludzku –zadowolony i wypoczęty.Pozdrawiamy Elżbieta

Witam serdecznie
W imieniu moich rodziców Andrzeja i Jolanty Owockich którzy brali udział w wycieczce 8 września 2018 do Jerozolimy chcielibyśmy bardzo podziękować za wspaniały czas. Wycieczka była zorganizowana wspaniale, profesjonalnie i rzetelnie . Bardzo dziękujemy raz jeszcze i na pewno skorzystamy z usług państwa biura ponownie.

z wyrazami szacunku,
Andrzej i Jolanta

Drodzy Panstwo,
W imieniu naszej rodzinnej grupy chcielibysmy bardzo serdecznie podziekowac
za wrecz doskonale przygotowanie nam pielgrzymki do Ziemi Swietej –"sladami
Chrystusa w dniach 12-19.10.2018 " Poczawszy od doboru linii lotniczych,
hoteli, trasy zwiedzania i w koncu opieki nad grupa jaka sprawowala pani
Magdalena. Jestesmy jej bardzo wdzieczni - to bardzo charyzmatyczna przewodniczka.
Ogromna, wiedza, piekny i wielki talent. Majac do dyspozycji
tak krotki czas na pobyt w Ziemi Swietej, z taka przewodniczka zobaczylismy
wiecej niz moglismy oczekiwac. Gratulujemy doboru wspolpracownikow biura.
Dziekujemy serdecznie. Wrocilismy bardzo zadowoleni z uslug biura "Jestescie warci polecenia.
Z Panstwem mozna pielgrzymowac.Goraco pozdrawiamy, z wdziecznoscia i modlitwa:

Brygida i Hubert,Barbara i Bogdan,Elzbieta i Krzysztof,Anna i Zdzislaw,Genowefa,Celina,Aneta,Bronislaw



Pani Joanno,


pragnę podziękować za możliwość ponownego skorzystania z Pielgrzymki do Ojca Pio (18-25.09.2017). Kolejny raz byłam pod wrażeniem kompetencji, życzliwości i troski opiekunów- Pani Pilot Hani oraz  Pań Przewodniczek Małgosi i  Agaty. Miałam przyjemność poznać wspaniałych ludzi niemal z całej Polski. Byłam w cudownych miejscach i wróciłam do domu szczęśliwa, pełna wrażeń i miłych wspomnień.  Moje oczekiwania zostały w pełni zaspokojone, ponieważ wszystko było na najwyższym poziomie. Profesjonalizm w każdej dziedzinie! Polecam Pani Biuro rodzinie i znajomym. Sama już planuję przyszłoroczny wyjazd. Pani Joanno, Pielgrzymki w których uczestniczyłam to prawdziwa przyjemność i bezpieczeństwo. Gratuluję i gorąco pozdrawiam-Jola B



 

PANI  JOANNO  !  PROSZE  PRZYJĄĆ  NASZE  SERDECZNE  PODZIĘKOWANIE  I CIERPLIWOŚĆ NA  NASZE  ZAPYTANIA  ODNOŚNIE  PIELGRZYMKI  DO  ŚW. OJCA  PIO.DZIĘKUJEMY  ZA   PANÓW  KIREROWCÓW  ,SŁAWKA  I  MIECZYSŁAWA, B. UCZYNNI  I  SERDECZNI.NATOMIAST   ZAUROCZENI   JESTEŚMY  PANIĄ  PILOT -ANNĄ  NIECHWIADOWICZ,JEJ  WSZECHSTRONNE  WIADOMOŚCI  I  FORMA  ICH  PRZEKAZYWANIA  NA  TEMAT  MIEJSC  KTÓRE  DENE  BYŁO  NAM  ZOBACZYĆ, POMOC  W  KAŻDEJ  POTRZEBIE,  PEŁNA  KULTURA   OSOBISTA, DŁUGO  POZOSTANĄ  NAM  W  PAMIĘCI. PODOBNE  ZDANIE   MAMY  O  P. PRZEWODNICZCE  W  RZYMIE, ELI  MULARCZYK.  KAŻDE  BIÓRO  PIELGRZYMKOWE   MOŻE  WAM  POZAZDROSCIĆ  TAKICH  PRACOWNIKÓW.  PROSZE  TO  PRZEKAZAĆ  DYREKCJI. PROGRAM  PIELGRZYMKI  ZOSTAŁ  CAŁKOWICIE  ZREALIZOWANY,  POGODA  BYŁA  SUPER,  SZKODA  TYLKO  ŻE  CO  PRZYJEMNE   SZYBKO   MIJA, ALE  POZOSTAJĄ  WSPANIAŁE  WSPOMNIENIA.  SERDECZNIE  POZDRAWIAJĄ  WDZIĘCZNI - SZCZĘŚLIWI  PIELGRZYMOWICZE  -  ZYTA I  MACIEJ  P.   (PIELGRZYMKA DO RZYMU Z NAWIEDZENIEM MANOPPELLO I SAN GIOVANNI ROTONDO ORAZ POBYTEM NA CAPRI)

 

 

Dzień dobry p. Joanno.
Właśnie wróciłam z pielgrzymki do św. O. Pio (18-25.09.2017). Przyznam że nie była to zwykła pielgrzymka. To buło spełnienie najpiękniejszych marzeń, choć zabrakło mi Pietrelciny. Wszystko dzięki temu że skorzystałam z usługi waszego biura podróży . W czasie pielgrzymki cały czas opiekowała się nami (dosłownie) pani pilot  Hanna Sołtysiuk- serdeczna, ciepła, zawsze pomocna i uśmiechnięta (mimo zmęczenia) z niezwykłą klasą i kulturą osobistą. Duchową opiekę, chwile wyciszenia, rozważań i modlitwy zapewnili pełni taktu i humoru księża Paweł i Maciej. Natomiast  profesjonalizm przewodników  (wszystkich) był nie do przecenienia.  Do tego wygodne, czyste i świetnie usytuowane miejsca noclegowe. Słowem, wszystko OK. Na pewno polecę Was innym a sama już myślę o przyszłorocznym wyjeździe. Gratuluję. Dziękuję i gorąco pozdrawiam. Ewa M.
PS. Tę świetna pogodę też biuro załatwiło?

 

 

W imieniu Żony i swoim dziękuję za doskonałe przygotowanie pielgrzymki |(Rzym - 7 dni). Kompetencje i zaangażowanie oraz życzliwość duszpasterza O. KAZIMIERZA, PANI ANI (PILOT - PRZEWODNIK) ORAZ obu PANÓW KIEROWCÓW sprawiła,  że wyjazdem jestesmy oboje usatysfakcjonowani. z WYRAZAMI SZACUNKU! ( Pielgrzymka do Rzymu z nawiedzeniem Loreto i San Giovanni Rotondo 02.09-08.09.2017)

 

 

Szczęść Boże, wróciliśmy już z Pielgrzymki i pragniemy  bardzo gorąco podziękować.
Szanowni Organizatorzy naszej Pielgrzymki do Fatimy w dniach 27.07 – 1.08.2017r. Z całego serca serca pragniemy podziękować za te niezapomniane dni, które razem z rodzicami i grupą pielgrzymkową przeżyliśmy, a co było by niemożliwe, gdyby nie Biuro Pielgrzymkowo-Turystyczne “Pielgrzymek”.  
Dziękujemy za bardzo uprzejme, życzliwe i wyrozumiałe załatwienie formalności w tak krótkim czasie przez Biuro Pielgrzymek oraz organizatora pielgrzymki Misja Travel – Bóg zapłać Pani Joanno oraz inne Panie Biura.
Dziękujemy za wspaniałą przewodniczkę, Panią Olę, której nie tylko wiedza i profesjonalizm, ale również ogromna radość, młodzieńcza żywiołowość i świadectwo wiary, ujmowały nasze serca – Bóg zapłać Pani Olu.
Dziękujemy za duchową opiekę kapłanom, którzy pielgrzymując z nami, wraz z nami modlili się, wspierali duchowa i dzielili swoja wiedzą i wiarą – Bóg zapłać Księże Krzysztofie i Księże Ryszardzie.
Dziękujemy też  wszystkim, z którymi dane nam było pielgrzymować – wspaniałym ludziom z całej Polski wraz z najmłodszymi – Natalką i Frankiem – Bóg zapłać.
Niech Matka Boża Fatimska chroni i wyprasza potrzebne wszystkim łaski.

 



Dzień dobry,

chciałabym bardzo serdecznie podziękować za wspaniałą pielgrzymkę do Włoch w dniach 24.06- 02.07.2017, wrażeń i przezyć bylo co nie miara, pogoda wspaniała i do tego nasza pilot p. Ewa...Na jej ręce szczególne podziękowania za trud ,profesjonalizm, ogromna wiedzę...az dziw, ze w tak niewielkiej osóbce jest tyle energii, mądrości i życzliwości...Wszystkie informacje, rady p. Ewy były niezwykle pomocne i cenne, kiedy my uczestnicy byliśmy juz zmęczeni, p. Ewa nadal pełna wigoru, determinacji, dbała o nas jak "matka.".. Jestem przekonana, ze zadowolenie uczestników wyjazdu to między innymi ogromna zasługa p. Ewy...

A Włochy ...no cóż stały się moją milością , na pewno jeszcze tam wrócę:)

Pozdrawiam serdecznie

P. Grażyna (PIELGRZYMKA DO RZYMU Z NAWIEDZENIEM MANOPPELLO I SAN GIOVANNI ROTONDO ORAZ POBYTEM NA CAPRI)


Dzień dobry, 

niedawno wróciliśmy z pielgrzymki do Fatimy i Lourdes z nawiedzeniem Santiago de Compostella i La Salette (24.06-09.07.2017).  Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni z wyjazdu, nasze oczekiwania zostały spełnione (mamy świadomość, że mając tak wiele miejsc do zobaczenia, nie da się wszystkiego zobaczyć dokładnie). I choć w planie wycieczki były takie miasta jak Barcelona, Madryt czy Genewa to na nas większe wrażanie zrobiły małe miejscowości z niesamowitym klimatem takie jak Nazare, La Salette czy Obidos.  Szczególne podziękowania chcielibyśmy przekazać pani Aleksandrze, która miała nas pod swoją opieką. Ta skromna osoba zawsze służyła swoją fachową i życzliwą pomocą. Jesteśmy pod ogromnym wrażeniem jej profesjonalizmu: wiedzy, zorganizowania oraz poczucia humoru. 

Dziękujemy za wspaniały wyjazd. Z pewnością jeszcze skorzystamy z usług Państwa biura i już teraz polecamy je rodzinie i znajomym.  Urszula i Krzysztof




Witam, właśnie wróciłam ze wspaniałej pielgrzymki "Sanktuaria Europy" i pragnę podzielić się z Państwem  wrażeniami. Był to bardzo dobrze zorganizowany wyjazd pod każdym względem. Jestem pod ogromnym wrażeniem profesjonalizmu naszej pani pilot-  Gabrysi,sposobu jej  prowadzenia i kierowania pielgrzymką,  jej wiedzy, którą się chętnie dzieliła, opanowania i humoru. Sądziłam, ze to będzie bardzo męczący dla mnie czas , bo trasa długa, a miejsc do zobaczenia wiele, jednak profesjonalne prowadzenie i atrakcyjne  wypełnienie czasu w autokarze sprawiły, że wróciłam do domu pełna wrażeń, ale nie zmęczona. Teraz nie dziwi mnie już fakt, że niektórzy uczestnicy tej pielgrzymki jadą z Waszym biurem po raz czwarty, szósty czy dwunasty. Sama mam nadzieję wybrać się z Wami do Ziemi  Świętej, bo opinie, które zebrałam od uczestników pielgrzymki na ten temat były jednoznaczne- tylko z Wami. Proszę przekazać moje gorące podziękowania pani Gabrysi, ojcu- wspaniałemu kierownikowi duchowemu i kierowcom, którzy nieraz wjeżdżali tam, gdzie miejsca nie było i cały autokar nie oddychał z wrażenia. Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz dziękuję  P. Wiesława (Sanktuaria Europy, 24.06.-09.07.2017)



Witam serdecznie Pani Joanno
Pragnę serdecznie podziękować za ofertę naszego wyjazdu do Włoch, były to cenne dni, chwile, momenty! Naprawdę niezapomniane wrażenia, przeżycia. Organizacja wyjazdu, pobytu extra, cudowna przewodnik Ania Niechwiadowicz, klasa, ogrom poświęcenia,troski, wiedzy, sympatyczna i oddana swojej pracy całym sercem!! (...) Przeżyć moc. Jednak urzekło mnie miejsce O. PIO och... Wrócę tam!!! Szkoda że tak było mało czasu aby pobyć w tym miejscu!!Noo również moj kochany asyż i św. Franciszek, uplakana, szczęśliwa teraz tylko wspomnienia i marzenia na kolejną wyprawę :) :)
P. Daria (Włochy, 29.04.2017)


Dzień Dobry Pani Joanno,
Już minął tydzień od mojego powrotu z pielgrzymki do Fatimy I bardzo chciałam podziękować za wszelką pomoc I profesjonalny serwis, szybkie odpowiedzi na emaile, serdeczność…, jestem nadal pod wrażeniem organizacji pielgrzymki, warunków (hoteli, posiłków, transportu), przewodników szczególnie Ks. Adama I P. Patrycji przewodniczki w Porto, rozplanowania całej wyprawy jak i  poszczególnych dni.
Jeszcze raz bardzo dziękuję i gratuluję profesjonalizmu/serdeczności
P. Dorota  (Fatima - Santiago de Compostela, 01.05-06.05.17)


Dzień dobry Pani Joasiu
W imieniu całej grupy z Cieszyna chciałam bardzo, bardzo serdecznie podziękować za możliwość uczestniczenia w pielgrzymce do Fatimy a przy okazji nawiedzenia jeszcze wielu miejsc Maryjnych i nie tylko.
Dziękuję za okazane serce przy zmianie uczestników (życie pisze różne nieprzewidziane scenariusze i tak było w naszym przypadku), za profesjonalne przygotowanie pielgrzymki, wspaniałego księdza i przewodnika, który miał chyba komputer w głowie, bo zawsze na wszystkie pytania miał odpowiedź.
Dziękuję za wspaniałą atmosferę, materiały pomocnicze i za wszystko co pozwoliło tak wspaniale ten czas przeżyć z Bogiem dla ducha i zobaczyć tyle wspaniałych rzeczy ( dla ciała).(Fatima- Lourdes, 24.04.2017)


Serdeczne Bóg zapłać
Witam serdecznie - Pani Joasiu - serdeczne podziękowania od całej grupy z Młynar. W 100% spełniły się nasze oczekiwania. Super uduchowiony ksiądz Kazimierz, wspaniała przewodnik Pani Ania, profesjonalni kierowcy, ful wypas autokar, cudowna pogoda i... niezwykłe zjawisko.  Maria Liwczak (Chorwacja, 29.04. 2017)


Szanowna Pani Joanno .. wróciliśmy cali,zdrowi i bardzo zadowoleni.Mieliśmy wspaniałą opiekę Pani Pilot Elżbiety Dąbrowskiej,bardzo wygodny autokar i wspaniałych młodych kierowców  Szymona i Marcina  no i bardzo ładną pogodę.Dziękujemy też Pani za sympatię i profesjonalizm w załatwianiu wycieczki oraz dobre rady.Pozdrawiamy serdecznie  pielgrzymi z Chełmna

Szanowna Pani Joasiu
To była cudowna podróż, jak to mówi mój syn – za pieniądze otrzymałam coś bezcennego. Ksiądz Piotr, nasz przewodnik, to wspaniały gość dysponujący ogromną wiedzą i znający Jerozolimę jak własną kieszeń. Bardzo dziękuję, życzę wielu tak udanych imprez zadowolonych klientów!!!  Pozdrawiam- Dorota Chojnacka- Nowak z Warszawy
( Ziemia Święta z Jordanią 05.04-14.04.2016)


Pani Joanno,

Chciałam bardzo podziękować za świetną organizacje wycieczki dla Rodziców. Cała czwórka (Rodzice i Teściowie) wrócili zachwyceni I pełni miłych wrażeń z Włoch.Z pewnością będziemy korzystać z usług Pani biura podroży jeszcze nie raz I na pewno będziemy polecać znajomym I rodzinie.

Z poważaniem Katarzyna Laszkiewicz  28.04-03.05.2016


Pani Joanno chciałbym bardzo serdecznie podziękować za wspaniałą wycieczkę do Wenecji, Asyżu i Rzymu , było super wszystko przygotowane w 100% organizacja, przewodnicy hotele super, super, super. Do usłyszenia w następnym roku , już teraz wiem że pojadę również do Włoch. Pozdrawiam serdecznie i życzę wszystkiego dobrego. Do usłyszenia za rok.
Pozdrawiam serdecznie Remigiusz  (24.05.2016)

Pielgrzymka do Lourdes i La Salette ze zwiedzaniem Mediolanu i Lazurowego Wybrzeża. Polecam Państwu wyjazd na tą pielgrzymkę, bardzo ciekawy program, zakwaterowanie i wyżywienie - bardzo dobre, bez nocnych przejazdów. Wiedza i profesjonalizm pilota Pani Marii - na bardzo wysokim poziomie. Autokar super wygodny, kierowcy Paweł i Robert - wspaniali. Żeby jechać na taką wspaniała pielgrzymkę należy się zgłosić do Biura Pielgrzymek w Brodnicy z bardzo miłą obsługą Pani Joanny. Termin ,w którym byliśmy - 30.04.- 08.05.2016 r. Bardzo dziękujemy i polecamy : Mirosława, Maria, Janka i Stanisław

Pielgrzymka do Chorwacji i Medjugorie 03.09.16-11.09.16
Chcielibyśmy bardzo podziękować za pielgrzymkę do Medjugorie i Chorwacji. Pielgrzymka ta dostarczyła nam wielu niezapomnianych przeżyć. Nasz pilot posiadał ogromną wiedzę na temat zwiedzanych miejsc, noclegi i wyżywienie na wysokim poziomie oraz sympatyczna atmosfera panująca wśród uczestników pielgrzymki. Katolickie Biuro Pielgrzymkowe "Pielgrzymek " z Brodnicy w 100% zrealizowało program pielgrzymki, dlatego też będziemy je mile wspominać i polecać wśród znajomych.
Wdzięczni pielgrzymi Maryla i Adam

Witam
Chciałam podziękować, że mogłam skorzystać z usług Państwa biura.Wczoraj wróciłam z wycieczki do Włoch pełna wrażeń, choć zmęczona.Dla mnie, osoby niewidomej, było to duże wyzwanie,gdyż tempo zwiedzania było duże i nawet grupa nie wyrabiała.Jednak okazuje się,że nie ma rzeczy niemożliwych. Szczególnie chciałam pochwalić naszego pilota p.Józefa Bema, który był zawsze w pobliżu, pomocny w każdej sytuacji, dyskretny i sympatyczny. Cieszę się, że mogłam to wszystko przeżyć, tym bardziej że był to mój pierwszy wyjazd zorganizowany i mam nadzieję,że nie ostatni.
Pozdrawiam

Pani Joanno,
Bardzo serdecznie dziękuję za kompleksową obsługę i konta świetny kontakt od pierwszych chwil rezerwacji. Wycieczka była super! Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni rodzincom także się podobało. Największą radością jest dla mnie świadomość, że pomogłam spełnić marzenie mojej Mamy, która od lat marzyła o pielgrzymce do grobu o. Pio. To był naprawdę intensywny czas, ale na to się nastawialiśmy – w końcu pojechaliśmy tam zwiedzać, a nie leżeć na plaży. Zwiedziliśmy wszystko co było zaplanowane i dzięki dobrej organizacji naszej Pani Przewodnik – jeszcze dwa miejsca dodatkowo (Panteon i Bazylikę św. Pawła za Murami). Grupa też była dość fajna, bo zorganizowana, stosowała się do próśb przewodnika o punktualność, dzięki czemu zawsze udało się wygospodarować chwilę przerwy, mimo bardzo napiętego grafiku. Kierowcy na medal (jechali szybko, sprawnie i co najważniejsze – bezpiecznie, bo było kilka trudnych sytuacji, jak np. podjazd na Monte Cassino), pani przewodnik na medal (konkretna, zorganizowana kobieta) i ksiądz na medal (starszy, z wieloletnim doświadczeniem w pielgrzymkach zagranicznych, uwielbiający śpiewać, z ogromnym poczuciem humoru) ! Nasza rodzina była charakterystyczna już od samego początku, ponieważ jak to stwierdziła p. Ewa “było nas dużo” (7 osób). No i Julcia (10 lat) była najmłodszą uczestniczką pielgrzymki. Hotele były w porządku (w Rimini gorsze, ale to da się zrozumieć, ze względu na lokalizację nad samym morzem, ale za to w Neapolu – luksus!). Pogoda wyśmienita, nie było afrykańskich upałów (tylko ostatniego dnia w Wenecji przygrzało i jednego dnia w Rzymie), jedzenie też ok, chociaż po tygodniu jedzenia włoskiej pasty tęskni się już za polską kuchnią. Tak więc jesteśmy zadowoleni i z Pani serwisu i z biura Mediterraneum. A tym, którzy będą narzekać proszę powtarzać, że PODRÓŻOWAĆ TRZEBA SIĘ NAUCZYĆ. Paulina i Daniel, pielgrzymka do Rzymu z Capri, Manopello i San Giovanni Rotondo, 3-11 września 2016.

Witam serdecznie Joasiu,
Jestem bardzo zadowolona z Pielgrzymki do Ojca Pio 19.09.16, za co również Tobie bardzo dziękuję. Organizacja super i tak ogólnie wszystko na wysokim poziomie. Uważam, że oczekiwania wszystkich zostały zaspokojone w pełni.
Pozdrawiam Aneta

Szanowna Pani Joanno
Cieszymy się bardzo,że mogłyśmy uczestniczyć w Pielgrzymce do Ojca Pio (19.09.-24.09. 2016). Byłyśmy pod wrażeniem kompetencji przewodników, którzy w ciekawy sposób przekazali nam informacje na temat zwiedzanych miejsc. Szczególnie dziękujemy Ojcu Mieczysławowi za uczestnictwo i opiekę duchową.
Pani Joanno, nasze oczekiwania co do wyjazdu zostały w pełni spełnione, ponieważ wszystko było na najwyższym poziomie. Dziękujemy Pani Ani- pilotowi za miłą atmosferę, za troskę, opiekę a także profesjonalizm. Na pewno skorzystamy z ofert Pani Biura polecając je rodzinie i znajomym.
Życzymy wszystkiego dobrego- Jola i Basia z Gdyni


 

Pielgrzym   ..

Pielgrzym

San Giovanni Rotondo


Pielgrzymka do grobu świętego Jana Pawła II



Wycieczka do Izraela

Pielgrzymka do Włoch

Bony turystyczne


Cypr

Pielgrzymka do Ojca Pio

Festiwal Młodych w Medjugorie

 

 

Pielgrzymka do Kalkuty

Newsletter

Ziemia Izraela


..zobacz więcej   



licznik odwiedzin - 25204007        Katolicke Biuro Pielgrzymkowe pielgrzymek.pl - pielgrzymki do ziemi swietej,wloch,rzymu,fatimy,san giovani rotondo,pielgrzymki 2015,wycieczka do Rzymu,wycieczki do Izraela - tanie pielgrzymki do rzymu,fatimy, oferty pielgrzymkowe | mapa strony | © 2005-2018
Utworzono w systemie darmowe strony www EntroCMS